Kumaha Ngalandongan Panyawat Kaligata Nu Sae

Kumaha Ngalandongan Panyawat Kaligata Nu Sae

Kumaha Ngalandongan Panyawat Kaligata Nu Sae teu kedah riweuh deui. Kumargi ayeuna parantos disayogikeun ku nu tos ahli dina widang kasehatan. Salah sawios alternatip nyaeta Jelly Gamat Gold G. Manawi aya nu teu acan terang naon eta teh?

Nyarios Kaligata tangtos hiji masalah nu matak ngaganggu kana padamelan. Rasa ateul nu kacida kusabab alergi tuangeun, inpeksi, digegel sireum, jsb.

Tah, didieu salaku Agen Pusat nu Resmi bade nawiskeun produk herbal aman sinareng teu nyebabkeun epek awon kana sakujur awak urang. Ieu bahanna didamel tina saripati teripang emas, mun ceuk urang sunda mah bonteng laut kumargi sarupaning bonteng atanapi timun. Zat gizi na langkung seueur, penting khasiatna kanggo ngaterehkeun sembuh, anti-oksidan gunana ngahalangan radikal bebas nu matak panyawat datang.

Salian eta tiasa ngurangan kasakit, nyegah inpeksi, ngapermak kulit nu reksak tapak ateul. Diantawis zat manpaat nyaeta: kolagen, protein, asam amino, saponin, lektin, glukosamin, mukopolisakarida, omega-3, 6 & 9, mineral, vitamin, chondroitin, gammapeptide. 100% teu aya bahan kimia.

Tos kabuktosan ku sababaraha konsumen ieu:

Mangga bilih peryogi, pesen bae carana ketik SMS sapertos kieu:

CGG : Jumlah pesen : Nami : Alamat : No.Telp. atanapi Hp.

Misalna:

CGG : 40 botol : dede nurjaman : jl.cibalong no.3 tasikmalaya jawa barat : 0838720xxx

kirimna ka 081 220 617 666

Daptar Harga tiasa ditingali dihandap:

Sakitu panginten nu tiasa didugikeun, mugi-mugi tiasa ngabantos ka sadayana!

Haturnuhun..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>