Tempat Wisata Tiis Di Tatar Sunda Nu Ngalegenda

Tempat Wisata Tiis Di Tatar Sunda Nu Ngalegenda

Keur sakumna wargi tangtos uninga ka tujuan nyaba hiji ieu. Tangkuban parahu ciri has gunung di kota bandung janten Tempat Wisata Tiis Di Tatar Sunda Nu Ngalegenda. Diyakinkeun yen baheula eta wangun gunung sapertos parahu nangkub atanapi tibalik kagaduhan sangkuriang.

Sangkuriang budak nu ngarasa bogoh ka indungna dayang sumbi tapi ditolak cintana nepika ngalampiaskeun ambekna ku najong kapal nu keur dijieun. Sanajan teu acan pasti, legenda eta tos ngabedol rebuan pelancong boh lokal atanapi mancanegara kanggo ningal pamandangan sae didinya.

Kageulisan panoramana tos katingali ti perjalanan ka Tangkuban Parahu. Aya lokasi pikeun ngeueum cai panas nu ngahaneutkeun awak. Kusabab hawa tiis disarankeun nganggo sapu tangan sareng jeket kandel. Sadayana tiasa muter di sakuir kawah bodas pas dipuncak.

Akses seueur nu tiasa dilewatan rute / jalan alternatip ku kendaraan pribadi atawa angkutan umum. Tujuan wisata Gunung Tangkuban Parahu di lembang kirang langkung 30 km ka arah kaler bandung.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>